logo

On Air 02:00 - 05:00

Κάνε παιχνίδι

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάνε δικό σου ένα συλλεκτικό ρολόι με την την υπογραφή του Πρίντεζη!

site

O Sport24 Radio 103,3 και η εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη σας βάζουν στο διαγωνισμό για ένα συλλεκτικό ρολόι VOSTOK EUROPE το οποίο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη αξίας 380 ευρώ!

Το LG AegeanBall Festival είναι το κορυφαίο 3×3 Event της Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιείται στη Σύρο από το 2016!

Το LG AegeanBall Festival γεννήθηκε ως ιδέα από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη. Για πολλά χρόνια, ο Έλληνας αθλητής οραματιζόταν ένα μπασκετικό γεγονός, το οποίο να προσφέρει κοινωνικά στην πατρίδα του, τη Σύρο, αλλά και να την προβάλει τουριστικά.

Η LG Hellas, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και η Progame στήριξαν τον Γιώργο Πρίντεζη και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Το όνομα της διοργάνωσης περικλείει όλα όσα πρεσβεύει και παράλληλα οραματίζεται. Το Αιγαίο παραπέμπει στη μαγεία των ελληνικών θαλασσών και νησιών. Το επίσημο λογότυπό της περιγράφει ανάγλυφα όσα αποτελούν την ψυχή του LG AegeanBall Festival!

Το όνειρο του Πρίντεζη. Το «πεταχτάρι» – η χαρακτηριστική κίνηση, σήμα κατατεθέν του. Το μπλε της Ελλάδας και της θάλασσας. Αλλά και τον Ονομαστικό Χορηγό, την εταιρεία LG Hellas.

Το LG AegeanBall Festival είναι ένα κοινωνικό γεγονός. Στόχος του είναι να μεταδώσει την αξία του ευ αγωνίζεσθαι, να φέρει τους ανθρώπους κοντά στον υγιή αθλητισμό, να καταστήσει τη Σύρο πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους κάθε καλοκαίρι, να εξελιχθεί σε μια καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους, να αποτελέσει «όχημα προβολής» για τις ομορφιές της χώρας εντός και εκτός ελληνικών τειχών και παράλληλα να προωθήσει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς.

IMG_6092

Το μπάσκετ, άλλωστε, είναι μόνο μέρος του «ταξιδιού», όχι ο τελικός προορισμός. Σκοπός είναι το Φεστιβάλ να αποτελεί την αφετηρία μιας κοινωνικής, πολιτισμικής και τουριστικής γιορτής «για τους αθλητές, τα παιδιά, τους γονείς, τη Σύρο, την Ελλάδα»!

Επίσημος χρονομέτρης του LG AegeanBall Festival 2018 η OROeORA PRINTEZIS!

Για πρώτη φορά φέτος το LG AegeanBall Festival συνεργάζεται με την εταιρεία OROeORA PRINTEZIS, η οποία θα αποτελεί τον επίσημο χρονομέτρη της φετινής διοργάνωσης.

Το ρολόι το οποίο θα διατεθεί είναι της εταιρίας VOSTOK EUROPE σε περιορισμένο αριθμό Limited Edition (35 τεμάχια) και φέρει την υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη. Ονομαστική τιμή €380.

Η εταιρεία OROeORA PRINTEZIS δραστηριοποιείται εδώ και τρείς δεκαετίες στον χώρο του κοσμήματος και των ωρολογίων με καταστήματα στην Γλυφάδα, Καλλιθέα και Κολωνάκι.

Η Oro e Ora Printezis έχει μια μεγάλη συλλογή σε σύγχρονα και κλασικά κοσμήματα ευρωπαϊκών οίκων και Ελλήνων σχεδιαστών, ρολόγια εταιρειών γνωστών σε παγκόσμια κλίμακα, όπως επίσης είδη γραφείου και προσωπικά αξεσουάρ.

 

IMG_6091

Επίσης στο κατάστημα του Κολωνακίου το οποίο εξειδικεύεται στην αγορά, πώληση και ανταλλαγή ωρολογίων θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από προϊδιόκτητα ρολόγια όλων των ελβετικών εταιρειών.

Τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό:

– Πρέπει να απαντήσετε σωστά στην ερώτηση: «Ποια είναι η κίνηση σήμα κατατεθέν του Γιώργου Πρίντεζη»;

Στείλε την σωστή απάντηση γράφοντας: SPORT24 κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τη σωστή απάντηση στην ερώτηση και αποστολή του SMS στο 19600

(mediatel 1,24€/sms ΜΕ ΦΠΑ + ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟ ΦΠΑ)
ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ: 2142148020

*μπορείτε να πάρετε μέρος όσες φορές θέλετε στο διαγωνισμό, οποιαδήποτε ώρα της μέρας

Ο τυχερός θα αναδειχθεί λίγο πριν το τέλος της εκπομπής «Το 10 το κακό» την Δευτέρα 09/07.

Διαβάστε τους όρους διαγωνισμού εδώ