«Παίζουμε για την αξιοπρέπεια μας»

23

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Στάθης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Στέφανο Μαυροδημητράκη για την εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τον Νίκο Συριώδη, αμέσως μετά τη νίκη 1-0 επί του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη.

Για το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη: «Όταν έρχεται μία νίκη δεν μπορείς να μην είσαι χαρούμενος. Περιμέναμε πολύ καιρό για να πάρουμε μία νίκη, να πάρουμε ψυχολογία και να χαμογελάσουμε. Να είναι πιο ευχάριστο το κλίμα και στις προπονήσεις. Από κει και πέρα, θεωρώ ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει μία νίκη διότι και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε παρουσιαστεί πολύ καλά αλλά χάναμε στις λεπτομέρειες. Απέναντι στον Πανιώνιο, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πρώτοι και μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως έπρεπε».

Για το αν υπάρχει πίστη για την παραμονή στη Super League: «Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, πάντα υπάρχει πίστη. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Κάθε εβδομάδα εμείς παίζουμε για τα ονόματά μας, την αξιοπρέπεια μας και τα επόμενα συμβόλαια μας».