«Στόχος η άνοδος, να διασκεδάσουμε τα ημιτελικά»

diagoras

Ο έμπειρος φόργουορντ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, Βαγγέλης Καράμπουλας, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Έλα στο λαό σου», με τους Βασίλη Τεμπέλη, Ηλία Καλλονά και Σπύρο Κοντό. Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του. 

Για τις συγκρίσεις με την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου στην οποία ήταν μέλος κι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016: «Η ομάδα του Φάρου τότε ήταν πιο ισχυρή και υπήρχαν απαιτήσεις. Ο στόχος μας φέτος είναι η άνοδος και δεν σκεφτόμαστε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε στα ημιτελικά. Θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε!»

Για την επικράτηση στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο εύκολο. Βάλαμε κάποια σουτ, κόλλησαν στη «ζώνη» και άνοιξε η διαφορά. Να πω την αλήθεια δεν το πίστευα τόσο πριν από τον αγώνα αλλά όσο περνούσε η ώρα, καταλάβαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα πράγματα που του δίνουν κίνητρο: «Κίνητρο μου δίνουν η χαρά του παιχνιδιού και η νίκη που είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Θέλω να είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο και όχι απλά να παίζω. Θεωρώ ότι θα το καταλάβω όταν θα έρθει αυτή η στιγμή. Μακάρι να είμαι σε τέτοιο επίπεδο γι’ ακόμα δύο-τρία χρόνια».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη…